De heter Colin, Daphne, Edwina och Kate. Fyra busiga blandras-valpar som längtar ut från Hundstallet och till egna hem.
”De kommer att bjuda sina nya ägare på en massa skratt, mysstunder och en hel del bus” hälsar personalen på Hundstallet.

Finns det något sötare i världen än en valp som vill utforska livet och busa? Knappast. Tänk dig då en liga på fyra söta busfrön tillsammans!

På Hundstallet föddes fyra riktiga charmtroll den 22 april och de växer så det knakar. Det är tre tikar och en hane (med bully i sig) som beskrivs som ”spralliga och nyfikna”, precis som valpar ska vara.

De fyra ”Bridgerton-valparna” är nu redo för egna hem.

Personalen älskar förstås nytillskotten och kallar gänget för ”Bridgerton-valparna”.
Du som följt Netflix romantiska kostymdrama ”Bridgerton” förstår att valparna fått sina namn efter seriens huvudkaraktärer.
Här kan du anmäla ditt intresse för valparna.

”De här valparna kommer att växa upp till aktiva individer, som kommer att behöva träning och vägledning i livet. Därför ser vi helst att de nya ägarna har haft valp tidigare, och därmed förstår vad valp-perioden innebär med grundträning, socialisering, koppelträning, rumsrenhet med mera” förklarar personalen.

Valparna är redo att flytta och få utforska den stora vida världen tillsammans med sina nya ägare.

De fyra ”Bridgerton-valparna” är nu redo för egna hem.

Hundstallet tycker att det ett stort plus om de nya ägarna har haft erfarenhet av hundtypen bully sedan tidigare, och därmed vet vilken aktivering hundarna kommer att behöva i framtiden.
Här kan du anmäla ditt intresse för valparna.

Colin, Daphne, Edwina och Kate är alla väldigt framåt och nyfikna individer – det syns t o m på bilderna. Att fotografen lyckats fånga dom i flykten är imponerande.

Valparna har redan visat stort intresse med att få jobba med både kropp och huvud, och kommer med största sannolikhet uppskatta att få testa på många olika aktiviteter tillsammans med sina nya ägare.

”Valparnas mamma är en härlig och aktiv individ, som älskar att få spendera mycket tid tillsammans med människor. Hon tycker även om sökövningar, långpromenader, samt att få träna på lydnad. Vi tror att Colin, Daphne, Edwina och Kate kommer att bli lika nyfikna på livet som sin mamma” hälsar Hundstallets personal i Alingsås.
Här kan du anmäla ditt intresse för valparna.

De fyra ”Bridgerton-valparna” är nu redo för egna hem.

Bullies trivs i familjemiljön och en väl socialiserad bully är vänlig mot både människor och djur.

Fans av rasen beskriver den som en hund med stor vilja att behaga. Den vill alltså tillhöra sin människa och det förenklar uppfostran.

Att uppfostra en bully handlar mycket om kärleksfull konsekvens: man måste förklara redan från början för sin fyrbenta vän vad den inte får göra och hålla sig till det.
Redan en liten brödbit under bordet kan snabbt göra bullyn till en “tiggare”, sägs det.

Fyra busiga valpar vill ha för-alltid-hem.

Bus och lek hela dagarna.

Söta valpar med bully-blandning.

Bully-blandningarna älskar att leka och busa.

De fyra ”Bridgerton-valparna” är nu redo för egna hem.

Söt blick.

De fyra ”Bridgerton-valparna” är nu redo för egna hem.