När idrottsstjärnor triumferar brukar de tacka sina medarbetare.
Det gör inte tennisproffset Danielle Collins.
Hon hyllar sin hund, Quincy.

När hon tog hem WTA-turneringen i Charleston i delstaten South Carolina med en seger över Daria Kasatkina fanns hennes älskade pudelmix ”Q” i publiken.
Under tacktalet försöka hon få honom att titta mot kameran, men det gick sådär.

– Quincy är lite blyg för kameran nu men jag tror bara att han är distraherad av alla underbara människor och fans som är här och stöttar oss, sa hon.
Den 30-åriga tennisspelaren uppgav att hennes kompisar hade planerat att överraska henne genom att ta med Quincy hela vägen till tennisarenan på Daniel Island från Florida.

Det blev stort pusskalas med Quincy efter att Danielle Collins tagit hem finalsegern.

Det skedde efter att hon på lördagskvällen gett en tv-intervju där hon berättade om hur mycket hon saknade honom.
– Jag är lite ledsen för att han inte är här. Jag trodde att jag skaffade honom för känslomässigt stöd och kamratskap. Jag får separationsångest av att vara borta från honom.

Tack vare kompisarna hade hon inte det problemet under finalen på söndagen. Från läkarplats såg han matte erövra den andra raka titeln.
– Det var verkligen en fin överraskning. De tog husbilen från Florida i går kväll och hann hit i tid för att se matchen. Vilken härlig överraskning att få fira det här med min son, sa hon.

– Han har varit så saknad den här veckan och jag kan inte bärga mig förrän jag får ge honom en stor kram.
Efter att ha bärgat trofén överöstes Collins av Quincys gratulationspussar på banan.

När Collins tävlade i Miami kallade hon sin fyrfotade vän ”MVP” (most valuable player) och berättade att hon avskyr att inte vara tillsammans med honom.
– Min väldigt stiliga, väldigt sofistikerade, smarta, kärleksfulla, charmiga energiknippe – min favoritson herr Q. Jag vet inte vad jag hade gjort utan dig. Jag älskar dig!

Danielle Collins har gjort sig känd som stor djurälskare och engagerat sig i djurrättsfrågor.