En staffordshire bullterrier och en skata som är bästa vänner? Jodå, i djurens värld är allt möjligt.
Kompisarna leker så sött ihop och uppskattas av miljoner tittare. 
– De spelar boll tillsammans och älskar leksaker. Men mest av vill de bara umgås och mysa ihop, säger matte Juliette Wells i Australien. 

Du har kanske sett Peggy och Molly i sociala medier? Det udda paret har blivit riktiga kändisar de senaste två åren tack vare filmsnuttar på Youtube.
Bakom kameran står Juliette Wells från Australien, som är stolt matte till staffordshire bullterriern Peggy. När Juliette och Peggy var ute på en promenad för tre år sedan störde de på en skadad fågelunge som låg hjälplös på marken.

Juliette försökte återförena den lilla skatan med sina föräldrar, men när det misslyckades beslutade hon sig för att ta hem och vårda fågeln. Då klev staffen Peggy in som en räddare.
– Först var Peggy lite osäker på den fjäderklädda besökaren i vårt hem, men hon började ganska snabbt producera mjölk till fågelungen, och det var räddningen.

Nu är Peggy och skatan Molly bästa vänner. Och beviset kan du se i videon, som setts av drygt 70 miljoner.
– Deras favoritsysselsättning är att vara tillsammans och solbada. Peggy bara älskar det och Molly slår bara upp sina vingar och de ligger där tillsammans, säger Juliette Wells.
– De spelar även boll tillsammans, båda älskar leksaker och egentligen bara att umgås och mysa ihop. Deras förhållande är verkligen unikt.

Peggy har även fått en kull valpar som också blivit vänner med skatan Peggy, som snabbt agerade extra-mamma:
– När Peggy fick valparna var vi verkligen oroliga över vad som skulle hända med deras förhållande, men det känns som att dom har vuxit sig mycket närmare varann. De är fortfarande bästa vänner. Molly håller ett öga på valparna, det är bara vackert.

Peggy och Molly.

Ingen vet hur länge skutan Molly kommer att stanna och förgylla dagarna hemma hos familjen Wells.
– Men hon bestämmer själv. Hon får flyga fritt hur mycket hon vill och fåglar kommer och leker med henne, säger Juliette Wells.
– Hon är en vild fågel, med sina egna behov. Det skulle vara häftigt om hon träffade någon och fick ungar, förde tillbaka dom hit och vi skulle få en ännu större familj.

Molly är alltså en staffordshire bullterrier, en populär hundras som älskar människor och är väldigt lojala.
Den beskrivs som lekfull, busig och en glädjespridare i hela familjen. Dessutom är staffen mycket intelligent, den har lätt lär sig nya saker och gärna testar gärna nya hobbys. Som att bli bästa kompis med en skata…

Staffen Molly och skatan Peggy.

Lek och bus varje dag.