Den kontroversielle talangdomaren och tv-profilen Simon Cowell har blivit pappa igen.
Hundpappa.
– Vår familj har ett nytt tillskott – hennes namn är Pebbles, skriver 64-åringen till sina 2,2 miljoner följare på sociala medier.

Med tillkännagivandet följer två bilder på honom och Pebbles, där han sitter och gullar med hunden i famnen. På ett av dem låtsas han pussa Pebbles när hunden sträcker tungan mot honom.
Cowells bilder är redan en hit bland fansen på Instagram.
”Åh, titta på de ögonen. Inget är bättre än ett fyrfotat tillskott till familjen”, skriver en beundrare i flödet.
”En överdos i gullighet”, skriver en annan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simon Cowell (@simoncowell)


Tv-kändisen har inte avslöjat vad hunden är för ras, men i kommentarerna tippas det på att den söta valpen är en schäfer, eller en schäfermix.
Cowell, känd från talangsåpan ”American idol” är nu domare i ”Americas got talent: fantasy league” som hade premiär 1 januari. Han är också känd för att vara hundfantast. tidigare har han haft fyra fyrfotade vänner, bland dem yorkshire-terrierna Squiddly och Diddly.

När hans mamma gick bort 2016 tog han hand om hennes hund, Freddy, och adopterade två år senare en fjärde hund, Daisy.
När han i augusti 2022 spelade in den livesända semifinalen av säsong 17 i ”Americas got talent” på ett hotell i Kalifornien gick han röda mattan med sin nya valp, Odin.
Inför kändisfotograferna poserade han också med hunden som tros vara en pomsky.

Redan 2015 berättade han vad hundar betydde för honom (han hade tre då).
– Jag har alltid älskat hundar men jag hade ingen aning om hur mycket glädje de ger mitt liv. Squiddly, Diddly och nu Freddie är enormt viktiga medlemmar av min familj och minsta tanke på att någon hund missköts gör mig illamående, sa han till Glamour och krävde ett totalförbud mot djurförsök på hundar.
– De är trots allt människans bästa vän.

Simon Cowells kärlek till hundar ser ut att ha smittat av sig på nioårige sonen Eric.

I oktober 2018 donerade han närmare 400 000 kronor för att rädda 200 hundar – bland dem pudlar, labradorer och collie – från en ”beklaglig och deprimerande” existens.
Hundarna hade varit fastkedjade på en fabrik i Sydkorea där de skulle bli hundkött.