Gamle Rooster var blind, saknade tänder och hade tumörer över hela kroppen.
Men det brydde sig inte kvinnan som kom till hundstallet om.
Hon adopterade honom och gav honom en gyllene avslutning på livet.

”Hon älskade honom mer än någon någonsin gjort”, heter det i en video på Tiktok som dokumenterat Roosters sista tid i livet.
I skrivande stund har den setts närmare 96 miljoner gånger.

Många är helt tagna av det känslomässiga innehållet.
”Videon fick mig att gråta högt”, skriver en av tittarna i kommentarsfältet.

Rooster fick ett hem fyllt av kärlek.

Rooster var en av de äldsta hundarna i hundstallet när Tiktok-profilen @ksam325 kom dit. Hans fysiska tillstånd avskräckte henne inte. Med två tidigare hundar i hemmet ville hon bara att han skulle få känna hur det var att vara älskad, trygg och omhändertagen.

Med hjälp av en räcka stillbilder visar hon hur tacksam Rooster var över att äntligen få ett riktigt hem, sova i egen säng, ligga i gräset, leka med leksaker och bli kompis med hennes Millie och Archie.
Sorgligt nog blev lyckan kortvarig. Redan efter 28 dagar blev han sämre. Magen svullnade upp och han drabbades av kraftiga smärtor.

Roosters matte körde honom till en veterinär, men det var förgäves. Rooster kom aldrig hem igen.
”Jag känner mig väldigt sömnig nu. Jag tror att det är dags att gå”, lyder en textrad över bilder på Rooster i videon.

”Jag hoppas att min matte kommer att må bra. Jag kan höra hur hon gråter och ber att någon som heter Gud inte ska ta mig. Det var dags för oss att säga farväl. Jag vet att min matte är ledsen, men jag vill att hon ska veta att det här var de bästa 28 dagarna i mitt liv.”

Videon har genererat fler än 140 000 kommentarer.
”Jag visste vad som skulle ske men jag tittade ändå. Och jag grät”, skriver en person.

”Jag har aldrig gråtit så mycket. Jag är så ledsen”, skriver en annan.
”Jag klarar inte det här. Det får mig bara att gråta. Jag vill adoptera alla gamla hundar och ge dem ett lyckligt liv”, uppger en tredje.

Två kompisar och en egen säng slog Roosters tillvaro på Hundstallet med hästlängder.

Till slut orkade inte hans kropp längre. Hos veterinären tog Rooster och matte farväl.