I mars blev Big bang theory-stjärnan Kaley Cuoco mamma för första gången.
Nu har hon utökat familjen med en hund.
Tillsammans med kollegan Tom Pelphrey och dottern Matilda har hon adopterat en chihuahua.

Den 37-åriga skådespelerskan visade stolt upp ”tillökningen” för sina 7,9 miljoner följare Instagram. Chihuahuan, som uppges vara äldre, har fått namnet Red. På bilden har han försetts med scarf och ses med tungan hängande utanför munnen.
”Jag antar att han kommer att stanna”, lyder texten.

Tom Pelphreys och Kaley Cuocos hem är fyllt av hundar. Chihuahuan Red är det senaste tillskottet i deras kull.

Ett annat foto visar Red och hans husse, känd från tv-serien ”Ozark”, där Pelphrey spelade Ben Davis, bipolär bror till Wendy (Laura Linney). En tredje bild visar skådespelerskan som tittar på Red, som i sin tur tittar bort.”Tack @jenfonf & @lizrizomakeup för att de senaste månaderna ha försökt hitta finna ett hem åt den här äldre chihuahuan”, skrev hon på sin Instagram story. ”Jag antar att han har funnit ett. LOL”.

@lizrizomakeup syftar på Liz Rizo, makeup-artisten som hade engagerat sig i Reds öde sedan i juli. Det började med en insamling till hundens tandvård och följdes med anekdoter om Reds bakgrund.
Bland annat uppgav hon att folk desperat hade försökt finna ett nytt hem till hunden efter att han hittats övergiven på gatan i Los Angeles.

Också Cuoco engagerade sig i hunden.
”Vi kommer att stå för hans tandvård, vi kommer att stå för det han behöver för att kunna flytta in hos någon och vi kommer att stå för de första veterinärkostnaderna han behöver”, skrev skådespelerskan.
Engagemanget slutade med att hon själv tog hand om Red.

Hennes hundintresse är inte nytt. Sedan tidigare har hon fyra hundar – Ruby, Opal, King och Blue, alla adopterade – och driver ett eget företag i djurbranschen, Oh, Norman!
I dag är hon tacksam över att dottern verkar gå i hennes fotspår när det gäller husdjur.

– När Matilda föddes tänkte jag att jag kanske skulle behöva skicka tillbaka henne om hon inte gillar hundar, har Cuoco skämtat i People.
Bebisen tvingades vänja sig snabbt.
– Hundarna har hoppat på henne. De har krupit över henne. Vi låter dem slicka henne, pussa henne. Vår barnläkare har sagt att det inte är någon fara.

Vid sidan av Hollywoodkarriären driver Kaley Cuoco ett företag i hundbranschen. Namnet, O Norman!, är inspirerat av en pittbullmix som var hennes ögonsten.