Ägaren i Göteborg dog hastigt för några månader sedan. Nu står femårige bichon havanais-killen Sandro utan ett tryggt hem.
”Vi behöver hitta ett nytt hem för Sandro relativt snabbt, det är viktigt för oss att han kommer till en plats där han kommer att bli älskad och uppskattad för den underbara hund han är” skriver Karin i en annons.

I fem år var Sandro centralpunkten i ett tryggt hem med en pensionerad kvinna. Men strax före nyår avled kvinnan och inga anhöriga har kunnat ta bichon havanais-killen.
Därför har dottern Karin nu lagt ut en annons på Blocket där hon efterlyser en ny ägare.

Lille charmtrollet Sandro har bara ett litet problem. Han kan vara lite rädd och osäker till en början och morra lite när han är nervös.

”Sandro har bott med vår mamma som tyvärr avled under förra året, och nu behöver vi hitta en ny plats där Sandro kan få den kärlek och omsorg han förtjänar. Vi behöver hitta ett nytt hem för honom relativt snabbt” skriver Karin.

Sandro beskrivs som en hund full av livsglädje som älskar långa promenader, lek med sin familj och att visa upp sina färdigheter på agilitybanan.
”Han är verkligen ett charmtroll och kommer att förgylla ditt liv med sitt lekfulla sätt och sin lojalitet” står det i annonsen.

Bichon havanais brukar skämtsamt kallas ’kardborrehundar’ eftersom de ofta vill klänga på sin ägare – hela tiden.

De livliga och nyfikna hundarna kommer nämligen alltid att veta vad som händer och vilja vara i centrum. De älskar uppmärksamhet och hatar att ignoreras: det är uppmärksamhet de vill ha, och de bryr sig inte så mycket om vem den kommer från.

Lille charmtrollet Sandro har bara ett litet problem. Han kan vara lite rädd och osäker till en början och morra lite när han är nervös.
”Men det är bara ett sätt för honom att visa att han behöver lite extra kärlek och uppmärksamhet. Han en fantastisk liten kille när han väl känner sig trygg och älskad” upplyser Karin.

När det gäller hantering är Sandro lite försiktig, men familjen har en erfaren hundfrisör i Kungsbacka-området som har tagit väl hand om honom och vet hur man klipper honom på bästa sätt.
”Han kommer att behöva någon med lite tålamod och förståelse när det gäller klippning och tvättning, men han är verkligen värd det” står det i annonsen.

Nu behöver Sandro ett nytt hem relativt snabbt. Men familjen menar att det är viktigt att han kommer till en plats där han kommer att bli älskad och uppskattad för den underbara hund han är.

”Om du tror att du kan ge Sandro det kärleksfulla hemmet han behöver, vänligen kontakta oss för mer information” skriver Karin.
Här ser du annonsen med alla uppgifter.

Sandro, 5, behöver snabbt ett nytt hem.

En riktig liten charmör.

Familjen menar att det är viktigt att han kommer till en plats där han kommer att bli älskad och uppskattad för den underbara hund han är.