Det rapporteras ofta om Sydkoreas låga barnafödande.
Nu finns det andra exempel som vittnar om förändringen.
Det säljs fler hundvagnar än barnvagnar.
Av det totala antalet vagnar som såldes under de tre första kvartalen i fjol var 57 procent hundvagnar. De för bebisar utgjorde de kvarvarande 43 procenten.
Det är en drastiskt förändringen i jämförelse med tidigare år.
2021 köptes bara 33 procent av vagnarna åt hundar medan siffran för 2022 steg till 36 procent.
På Gmarket, som tagit fram statistiken, märks förändringen också när det gäller andra bebisrelaterade produkter.

Det är hundar och inte bebisar som gäller i Sydkorea.
– Den kraftiga förändringen kräver ytterligare studier för att ta reda på de underliggande orsakerna, säger en talesperson för företaget.
Statistik över antalet barnafödslar vittnar om verkligheten, och hur den nedåtgående trenden bara fortsätter. 2000 födde varje sydkoreansk kvinna i genomsnitt 1,48 barn. 2010 hade den siffran fallit till 1,23. 2020 var det bara 0,84 barn per kvinna och 2022 än lägre, 0,78. Allra värst är det i huvudstaden Söul. Där har födelsetalet fallit till 0,55.
Totalt sett har Sydkora enligt BBC det lägsta födelsetalet i något land i världen (I Sverige ligger motsvarande siffra på 1,5).
Samtidigt ökar antalet djurägare i landet. Färsk statistik från den koreanska motsvarigheten till jordbruksverket visar enligt Korea Herald att 25 procent av sydkoreaner – cirka 15 miljoner – nu äger husdjur.
Samtidigt sveper en husdjurs-vänlig trend över landet. Allt fler restauranger, golfklubbar och hotell öppnar portarna för hundägare att ta med sig sina fyrbenta älsklingar när de reser bort, motionerar eller går på middag.
Många företag rapporterar också att det är lönsamt.
– Ägare till husdjur är villigare än affärskunder att hala upp stora plånboken, säger en hotellanställda till koreanska The Chosun Daily.

Ingen annanstans i världen föder kvinnor så få barn som de gör i Sydkorea.