Ett möblerat vardagsrum, sovrum och egen tv. Det här lyxiga huset fick labrador retrievern Charly i födelsedagspresent av sin ägare.
Priset: 280 000 kronor.

Det är inte många hundägare i världen som får idén att bygga en hundkoja för 280 000 kronor. Men det är precis vad Brent Rivera från Kalifornien har gjort.
Koja är fel ord i sammanhanget. Det här är snarare en minivilla med vardagsrum och sovrum, egen tv och en liten trädgård att leka i. Väggarna är smakfullt målade i ljust rosa, här finns mattor och små specialdesignade möbler. Vi gissar att Charlys nya hus är lika rymlig som en svensk friggebod.

 

Brent Rivera är inte vilken 25-åring som helst. Han slog igenom som 18-åring i sociala medier och har sedan dess blivit en kändis tack vare sina videos, som följs av 28 miljoner på Youtube och 40 miljoner på TikTok.

Filmerna har gjort Brent Rivera väldigt rik. Han beräknas ha en förmögenhet på 80 miljoner och pengarna fortsätter att ramla in i rask takt på kontot. Varje månad tjänar han ca två miljoner på att visa upp sitt liv i Huntington Beach, Kalifornien, skoja med vänner och göra lite intervjuer.

Rivera är stor hundvän och har under hela sin uppväxt haft golden retrievers. I 15 år år var hunden Becker en trogen följeslagare i familjen, men när Becker dog skaffade Brent Rivera snabbt en ny hund: Charly.
Charly har med åren blivit ganska bortskämd och beviset har vi ju fått se när Brent Rivera slog till med den fina  födelsedagspresenten: hundkojan för 280 000 kr.

Du kan själv se videon här i artikeln: Rivera uttrycker sin stora kärlek till Charly och berättar hur han vill göra något speciellt för hennes födelsedag.
Charly får sniffa sig fram i sitt nya hus, som har ett separat sovrum och vardagsrum. Dessutom finns en bekväm säng och en tv som bara spelar upp video på ekorrar.

Dagen till ära anlitades dessutom en lekkompis som skulle underhålla Charly lite extra. Vad Charly anser om all lyx? Tja, det är oklart. Men hon viftade på svansen och verkade trivas i sin specialdesignade säng.

Charly med sin egen tv.

Hunden Charlys eget vardagsrum med soffa och tv. En trappa leder upp till sovrummet.

Brent Rivera från Kalifornien ville ge sin labrador Charly en fin födelsedagspresent: ett eget lyxhus.

Charlys hundkoja är stor som en friggebod och står intill ägarens villa.