Treåriga bullyn Blanca har gått från osäker tjej till en levnadsglad och positiv hund. Hundstallets personal har gjort ett fantastiskt jobb, men nu är det dags för Blanca att hitta en familj.
”Vi söker en ägare som vill utvecklas och träna ihop med henne. Hon törstar efter att ”göra rätt” och sprudlar av energi och kärlek” förklarar Nicole på Hundstallet.

American Bully har blivit en populär ras bland hundägare som söker en lojal och tillgiven följeslagare.
Tyvärr blev bullyn tidigt förknippad med hundkamper och andra våldsamma aktiviteter. Det dåliga ryktet fick många att se hundarna som farliga och osäkra.

”Blanca är en liten kanonkula.”

På senare år har synen på hundarna förändrats – för det här är en vänlig och kärleksfull följeslagare som är perfekt för både familjer och ensamstående, om man har lagt ner tid på rätt träning.
På Hundstallet i Stockholm finns en treåring med alla de fina egenskaperna. Hon heter Blanca och beskrivs av personalen som en ”otroligt levnadsglad och positiv hund”.

”Blanca har gjort en jättefin utveckling under tiden hos oss, hon har gått från att vare väldigt reaktiv vid hundmöten till att lugnt och sansat jobba sig igenom möten med hjälp av skvallerträning och stöd från sin förare” berättar Nicole, som dagligen tagit hand om Blanca.

Blanca har haft en otrygg bakgrund och kan bli skrämd av höga röster. Men med mycket träning har det blivit bättre.
Det är trots allt en intelligent hundras med en stark vilja att lära sig och utföra uppgifter.

American bully är också kända för sin energi och träningsvilja, och det gör den till en perfekt följeslagare för en aktiv ägare. Och oj, så aktiv Blanca är!

”Hon är en liten kanonkula och behöver jobba på sin impulskontroll. Vilket hon både tycker är otroligt kul och utmanande. Hon behöver även få utlopp för sin explosivitet och dådkraft, inte bara jobba för att bromsa den– gärna i form av löpträning eller weightpull. Hon älskar även tricksträning och att få jobba med nosen” förklarar Hundstallet.

Hundstallet söker nu en kärleksfull och trygg familj för Blanca. Och du kanske även inser att här krävs ägare som älskar att lära på sig och ta med sin hund på dagliga äventyr.
”Blanca söker ett lugnt och tryggt hem, med en ägare som vill utvecklas och träna ihop med henne. Fördelaktigt är om du har tidigare erfarenhet av bullys” menar Nicole på Hundstallet.
Här kan du anmäla ditt intresse för Blanca.

Blanca, tre år.

Blanca finns på Hundstallet i Stockholm.

Blanca.