Nikki Vasconez, 34, slutade sitt jobb som advokat för att bli djurkommunikatör.
Nu tar hon 4000 kronor i timmen för att prata med hundar genom telepati – och hon har tusentals kunder.
– Jag kommunicerar med hundar genom att ta emot bilder eller tankar i mitt sinne, såväl som känslor i min kropp, säger hon. 

Nikki Vasconez, 34, från Pennsylvania i USA, arbetade i många år som advokat. Men hennes liv förändrades totalt när hon fick höra talas om djurkommunikation genom en vän. Nikki blev omedelbart fascinerad och började plöja igenom flera böcker om ämnet.
– I alla böcker skrev författarna att alla kan lära sig att förstå hundar. Så jag tänkte att om alla dessa författare påstår det så borde även jag kunna. Jag började träna med alla som ville ge mig feedback, berättar Nikki.

Amerikanska 28-åringen Nikki Vasconez kallar sig djurkommunikatör och tar rejält betalt för sina tjänster.

Hon förvandlade snabbt sin nyfunna hobby till ett blomstrande företag. Nu tar hon närmare 6000 kronor för att prata med en hund i en och en halv timme. Trots det höga arvodet påstår Nikki att tusentals hundägare står på kö.

Hon påstår att hon kan ha en ”direkt konversation” med hundar genom att ”ta emot bilder eller tankar i hennes sinne”. Dessutom hävdar hon att hon har hjälpt till att lösa beteendeproblem och upptäckt sjukdomar som veterinärer har missat.

– Jag är en djurkommunikatör. Det betyder att jag har en direkt konversation med ett djur, det är en dialog fram och tillbaka, berättar Nikki Vasconez.
– Jag kommunicerar med djuret genom att ta emot bilder eller tankar i mitt sinne, såväl som känslor i min kropp. Det är ett sätt för djuret att uttrycka vad de vill eller behöver, gillar eller ogillar – det är en konversation med hundar som lever eller de som är i anden.

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Nikki Vasconez (@nikkivasconez)

Enligt Nikki är förmågan att prata med djur inte en gåva som hon föddes med, utan snarare en färdighet som hon lärt sig vid 28 års ålder.
– Det är något som varje människa är kapabel att göra, men jag var inte medveten om att det här ens var möjligt förrän jag var 28 år gammal, säger hon.
– Man måste bara lära sig hur man tar emot meddelanden och hur man tyder vad som kommer fram.

Nikki Vasconez berättar att hon har kommunicerat med en hund som heter Dexter, som hade problem med en annan hund i hemmet. De två valparna attackerade varandra konstant och ägarna var desperata efter hjälp.
– Ägarna kom till mig eftersom inget annat fungerade, varken träning eller valpskola.

– Under vår ”pratstund” sa Dexter att han ville vara den enda hunden i hemmet och att han saknade att gå ut på stan och äta middag med sin mamma.
– Jag förklarade för Dexter att det inte var ett alternativ att vara den enda hunden. Jag sa också till honom: ”om du vill fortsätta gå ut på stan och äta middag med din mamma måste du vara snäll mot den andra hunden”.

Nikki Vasconez påstår att en vecka efter Dexter-samtalet fick hon en uppdatering från ägaren: problemet var löst.
– Ägaren sa att Dexter blivit en helt annan hund efter vårt samtal. Han slutade attackera den andra hunden.

Alla är dock inte övertygade om Nikkis magisk förmåga. Hon får massor av elaka kommentarer och blir ofta kallad ”bedragare” eller ”schizofren”.
– Folk anklagar mig för att utnyttja sörjande ägare. Det är hemska anklagelser, jag gör ju tvärtom. Jag skulle aldrig vilja utnyttja någon, hela mitt jobb är att hjälpa ägare och hundar, säger  Nikki Vasconez.

Hon har drygt 100 000-tals följare på sociala medier och åtta miljoner gilla-markeringar i sina Youtube-filmer. Väntelistan med hundägare som vill ha hjälp sägs vara 7 500 personer.
– För varje elak kommentar finns det ungefär 60 000 personer som gillar ett inlägg. Jag är inte här för att övertyga någon om något. Jag är bara här för att dela med mig av min kunskap och hjälpa de människor som vill ha hjälp, säger Nikki Vasconez.

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Nikki Vasconez (@nikkivasconez)

 

”Folk anklagar mig för att utnyttja sörjande ägare. Det är hemska anklagelser, jag gör ju tvärtom” säger Nikki.