Oron fanns där när familjen bestämde sig för att skaffa ytterligare en hund.
Tänk om de inte skulle komma överens?
Men en video visar hur kär golden retrievern blir i sitt nya syskon.

Det måste nog till ett hjärta av sten för att inte påverkas av de söta scenerna i den filmsnutt som tagit sociala medier med storm.
Den vuxna hunden Archie kan inte hålla tillbaka entusiasmen när en valp anländer som ser precis ut som honom.

Svansen går fram och tillbaka på Archie när husse håller den nya familjemedlemmen med båda händer.
Att det var kärlek vid första ögonkastet råder ingen tvekan om.

Det tog inte lång tid förrän Archie och Parker blev oskiljaktiga,

Ändå fanns det inga garantier för hur Archie skulle reagera.
Som texten i videon från Archieandparker lyder: ”Vad händer om vår första hund känner sig ersatt? Tänk om de inte kommer överens? Det bästa beslutet vi någonsin tagit.”

På Tiktok har videon setts fler än fem miljoner gånger och genererat fler än 623 000 lajks. Många av de som kommenterar berättar om sina egna erfarenheter.
”När vi skaffade vår andra avskydde de till en början varandra. Men hon fick tillbaka en gnista jag inte hade sett i vår gamla själ på många år”, skriver en person.

”Äldre hundar får liv när en valp kommer in i bilden. Vi skaffade en valp när vår kille var nio. Nu är han elva och mår hur bra som helst”, uppger en annan.
I fallet med Archie gick utökningen av familjen galant. Men det är inte alltid givet. Här är några viktiga faktorer att tänka på för den som vill introducera en valp till en vuxen hund:

Inför valpens ankomst:
* Förbered miljön: Se till att hemmet är tryggt och säkert innan den nya familjemedlemmen anländer. Ta bort eventuella faror och se till att valpen har en egen plats att sova och leka på.
* Skaffa separata mat- och vattenskålar: Placera dem på olika platser i hemmet för att undvika konflikter vid måltiderna.

* Förbered introduktionen: Låt hundarna bekanta sig med varandras lukter genom att gnugga filtar eller leksaker på varandras kroppar innan den direkta kontakten.
* Ha tålamod: Introduktionen kan ta tid och kräva tålamod. Var inte rädd för att ta pauser och ge hundarna tid att anpassa sig till den nya situationen.

Första mötet:
* Välj en neutral plats: Mötet bör ske på en neutral plats som varken valpen eller den vuxna hunden känner starkt för.
* Håll hundarna kopplade: Håll båda hundarna kopplade under hela introduktionen. Det ger mer kontroll och kan förhindra oönskade beteenden.

* Låt dem hälsa på avstånd: Låt hundarna lukta och hälsa på varandra på avstånd. Om de verkar vilja leka kan man låta dem närma sig varandra.
* Var observant: Var uppmärksam på hundarnas kroppsspråk. Om de verkar oroliga eller stressade är det bäst att ta en paus och ge dem tid att lugna ner sig.
* Beröm lugnt bemötande: Uppmuntra lugnt och vänligt beteende hos båda hundarna med beröm och godis.

Det är inte många gånger Archie och Parker lämnar varandras sida.