Cesar kom till familjen i Gävle som valp. Knappt ett år senare måste de skiljas.
”På grund av ändrade arbetsförhållanden behöver vi hitta ett nytt kärleksfullt livslångt hem till vår älskade Cesar” förklarar ägarna.

Cesar är en stor och gosig hund. Och han är en härlig blandras – mamman är en mix av amstaff och boxer och pappan har golden retriever och labrador i sig.
Den knappt ett år unga Cesar har två favoritsysselsättningar: gå långa promenader där han får plocka pinnar. Och på kvällarna vill han ligga i familjens famn på soffan och titta på tv.

Cesar, ett år i april, behöver ett nytt hem.

”Han älskar att gosa med oss” förklarar familjen.
Men trots ett fantastiskt familjeförhållande måste Cesar flytta till nytt hem. Familjen i Gävle förklarar att de tagit ett väldigt tungt beslut, men att de tänker på Cesars bästa:

”På grund av ändrade arbetsförhållanden behöver vi hitta ett nytt kärleksfullt livslångt hem till vår älskade Cesar. Vi önskar att han kommer till ett hem som kan erbjuda honom massa kärlek och tid.”

Familjen har tränat Cesar på att vara hemma själv. ”Han tycker det är okej, men för länge kan kännas jobbigt och han behöver träna på det” förklarar ägarna.
För han vill ju hels vara ihop med sin flock – han är uppvuxen med två barn och gillar alla människor, stora som små.

Han är rumsren och säger till när han behöver gå ut.
”På kvällarna runt kl 20-21 går vi ut och rastar honom, då sover han hela natten och stör inte oss förrän sju på morgonen. Han har lärt sig en hel del men har mycket kvar att lära sig” skriver ägarna.

Cesar har alltså klarat sin valpfas galant och har blivit en duktig tonåring. Nu är han snart fullvuxen och på god väg att bli en egen, självständig individ. Precis som människobarn finns det olika utvecklingsfaser från spädbarn, till barn och tonåring och så småningom vuxen.

Även om det kallas för unghundsfas så är det samtidigt en del av valptiden. Det pågår mycket utveckling under den här perioden också.

Familjen söker nu ett bra hem till Cesar, där han får mycket kärlek och sina långa spännande promenader.
”Detta är ett väldigt tungt beslut som vår familj fick ta, men vi tänker på Cesars bästa” avslutar familjen.

Här kan du läsa om Cesar.

Cesar älskar att ligga i familjens famn på kvällarna och titta på tv.

Fyller ett år i april.

Kan vara ensam i hemmet under en begränsad period.

Vem kan ge Cesar ett tryggt hem?