Han blev kvar på hundstallet när alla andra hundar adopterades. Men nu har Elvis hittat ett nytt hem.
– Vi såg på tv-nyheterna om stackars Elvis och bestämde oss för att adoptera honom, berättar Loren och Drew.

HundExtra skrev för några dagar sedan om den treåriga hunden Elvis öde. När djurorganisationen The Anti-Cruelty Society i Chicago ordnade adoption för 22 hemlösa hundar och 39 katter var Elvis den enda som blev kvar. Ingen verkade märkligt nog vilja ha honom.

Den fins hunden Elvis, 3 år, har äntligen hittat en adoptivfamilj.

När alla åkt hem stod djurstallet tomt sånär som på en box där Elvis stod övergiven. Det var bilder som kablades ut över USA. 76 nyhetsprogram berättade om den ensamma hunden och gensvaret blev enormt. Paret Loren och Drew åkte snabbt till Chicago och ordnade adoptionen.

– Vi har väntat på rätt tillfälle att skaffa en hund. Och när vi såg Elvis på tv-nyheterna kände vi att det var ödet som förde oss samman. Att han heter Elvis måste vara mer än en slump, berättar Loren.
Det visar sig nämligen att Loren har jobbat som sångare och Elvis Presley-kopia på olika evenemang.
– Elvis är det perfekta namnet, det ska vår hund fortsätta att heta.

Loren och Drew har redan köpt hundsäng och massor av leksaker för att skämma bort sin nya familjemedlem. ”Vi kommer att skämma bort honom med saker och kärlek” förklarar de.
– När ingen annan ville ha Elvis så hittade vi honom, och han är perfekt för oss. Vi är alla udda individer, så vi kommer att ha kul ihop, skrattar Drew.

”Elvis är en treårig köttbulle med en skojig personlighet. Hans leende lyser upp alla rum som han hoppar in i. Elvis älskar att gosa så han räknar med att hans nya familjemedlemmar vill ha honom i famnen hela tiden” skriver Anti-Cruelty Society.

Det är oklart varför ingen ville ha den snälla, glada hanen. Men det som kan ha avskräckt är att han har artros. När han kom till djurstallet som övergiven hund så hade han en fraktur i bäckenet.
”Men han har en underbar personlighet och kan många kommandon” förklarar organisationens volontärer.

När Elvis var ensam kvar i hundstallet i Chicago. Alla andra hundar hittade en adoptivfamilj. Nu är även Elvis adopterad.