Det är så här sann kärlek ser ut. Den lilla pitbull-valpen Mojo tackar sin räddare Joey Wagner för ett nytt hem – med massor av pussar och kramar.
– Han kommer definitivt ihåg dig, vi har aldrig sett en mer tacksam valp, säger veterinären.

Den lilla pitbull-valpen Mojo hittades för drygt sex år sedan i Nova Scotia, Kanada. Han hade drabbats av svår skabb, var uttorkad och i akut behov av läkarvård.
Då klev en räddare i nöden in och tog Mojo till veterinär. Den gamle marinsoldaten Joey Wagner konstaterade att den tre månader unga valpen bara var timmar från att dö.

Den lilla valpen Mojo tackar sin räddare med massor av pussar.

– Han gnydde av smärta. Han hade tappat all sin päls och var täckt av kvalsterbett. Dessutom var han undernärd och bedrövliga levnadsförhållanden hade förvärrat hans skabb, berättar Joey Wagner.

– Efter att Mojo överlämnades till veterinär var det en mycket känslosam tid, skrev Joey på Facebook.
– Det var många som ville adoptera Mojo, men vi visste inte om han skulle överleva.

Joey och hans fru Leta blev förstås förtjusta i Mojo under kampen för överlevnad. Trots att den lilla valpen hade blivit illa behandlad var han extremt kärleksfull mot människor och visade ”en enorm förmåga att förlåta”.
– Mojo blev en symbol för hopp och förlåtelse, hans vilja att leva var enorm, konstaterar Joey.

Och jodå, Mojo blev frisk. När det blev dags att hitta ett för evigt-hem så anmälde sig räddaren Joey Wagner direkt som adoptivpappa. Naturligtvis godkände härbärget adoptionen eftersom Joey hade varit med Mojo under varje steg på vägen.

T v: Mojo som sjuk valp. T h: Mojo idag, en frisk och nöjd pitbull.

Men när Joey dök upp för att hämta hem Mojo kunde ingen förutse valpens otroliga reaktion när han träffade sin räddare igen. Du ser den fantastiska filmen under den här artikeln.
Det blev tidernas puss- och kramkalas.

– Han kommer definitivt ihåg dig, säger veterinären till Joey när den överlyckliga hunden klättrar upp i hans famn för kramar och pussar.
– Vi har aldrig sett en mer tacksam valp!

Det har nu gått sex år sedan Joey och Mojo delade sin glada återförening med världen.
Mojo är en frisk och bortskämd medlem av Joeys och Letas flock. Hans päls växte aldrig helt tillbaka, men det är inget som bekymrar honom.

Familjen Wagner fortsätter att berätta historien om Mojo för att öka medvetandet om hundar som far illa.
Facebook-sidan heter ”Hope for Mojo” och där kan man se bilder av en stor och mycket nöjd Mojo i sitt trygga hem.

Valpen pusskalas när han träffade sin räddare igen.

När Mojo hittades, akut sjuk och drabbad av skabb.

 

 

Den totala glädjen.