Hon är van att ha många järn i elden.
Men tre hundar blev för mycket för Bianca Ingrosso.
– Det är nog bland det värsta jag har varit med om, säger hon.

Den knäckande trippeln uppnådde hon med sina två hundar, Dina och Sammy. Sällskapet blev sedan fulltaligt när exet Philippe Cohens vovve, Ted, kom in i bilden.
Men Bianca insåg snart att hon tagit sig vatten över huvudet.

– Den dagliga, konstanta stressen med skäll, bajs, kiss och att hålla koll på och rasta tre hundar.
I en intervju kallade hon det konstant stökigt.

Rastning, passning och att städa upp efter hundarna blev för mycket för Bianca Ingrosso.

– Man måste alltid städa upp efter någon, sa hon.
Lite lättare lär det vara nu när hon bara har två. Dessutom får hon hjälp av mamma Pernilla Wahlgren, som delar hundansvaret.

Bianca har också berättat hur hon tvingats skaffa hundvakter långa perioder eftersom hon jobbar så mycket.
– Om det är någon som undrar om en uppdatering efter sommaren så har ju mina hundar fått ett nytt hem. Det är ju då hemma hos Emilie och Balthazar, sa Bianca i en vlogg och syftade på sin kompis Emilie.

Hon förklarade det med att de hade det bättre där, att hon inte hade den tid som krävdes eftersom hon hela tiden flängde och for.
Att tid verkar ha saknats tycks Pernilla skriva under på, som uppgett att hundarna inte är särskilt bra uppfostrade.

– De är skälliga när det kommer folk. Varenda gång det ringer på dörren eller när någon kommer ska de springa emot som ett skott, och de skäller de så mycket båda två. Jag fattar det inte, berättade Pernilla nyligen i sin podcast, Wahlgren & Wistam.

Men hon tog på sig en del av skulden.
– De är inte så uppfostrade, för jag är inte så bra på att göra sådana uppfostringsgrejer med dem.

För inte länge sedan höll just det på att sluta illa. När Pernilla som vanligt släppte ut dem i trädgården på kvällen för att de skulle få kissa försvann Dino.
– Jag stod och väntade på att han skulle komma. Jag gick några varv runt huset. Till slut insåg jag att han inte var där.

När hon kom att tänka på att de haft problem med en stor räv i området slog paniken till. Hon blev knappast lugnare av att hon hört att rävar som får tag på ett litet byte är fullständigt hänsynslösa.
– De hugger av huvudet, de biter av huvudet och gräver ner det. Det är fruktansvärt. Men googlar man är det tydligen det de gör med små hundar.

Krisen avvärjdes dock. Yngste sonen Theo lyckades sänka mammas puls genom att konstatera att Dino helt oskadd hittat hem igen.

Resandet och de oregelbundna tiderna gjorde det svårt för Bianca Ingrosso att vara heltidsmatte.

Två hundar var fullt upp för Bianca Ingrosso. Med tre tyckte hon situationen blev helt omöjlig. Då fick mamma Pernilla Wahlgren rycka in.

Pernilla Wahlgren hjälper sin dotter Bianca Ingrosso att sköta om hundarna Sammy och Dino.

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso.