De fick sorgligt nog bara två år tillsammans. Matte drabbades plötsligt av en stroke och kan inte längre ta hand om sin schäfermix Mimmi. Nu söker de anhöriga efter ett nytt hem.
”Fysisk närhet och närvaro är viktigt då Mimmi är en kontaktsökande mysig och kelig hund som älskar att kramas” förklarar Anna.

En ägare i Stockholm drabbades nyligen av en stroke. Anhöriga fick snabbt kliva in och ta hand om pälsklingen Mimmi, en tvåårig schäferblandning, som under sin livstid skämts bort med massor av kärlek och närhet.
Nu söks ett nytt för evigt-hem till den glada och livsbejakande hunden på ca 18 kilo.

”Det bästa med Mimmi är helt klart hennes fantastiska personlighet , hon är en otroligt glad och livsbejakande hund.”

De anhöriga öser beröm över Mimmi:
”Mimmi är en hund som förkroppsligar ordet lycka. Med gott samvete kan vi säga att en vänligare gladare och trevligare hund får man nog leta efter. Diamanter som hon dyker sällan upp för omplacering.”

Hon beskrivs som en fullständigt bekymmersfri och enkel hund. I väntan på ett nytt hem hänger Mimmi med familjen överallt där hundar får vara – ”och alla älskar henne! Hon lyckas charma alla hon möter.”

”Det bästa med Mimmi är helt klart hennes fantastiska personlighet, hon är en otroligt glad och livsbejakande hund. Social, nyfiken, framåt, vänlig och snäll mot allt och alla. Absolut ingen problemhund, här finns inga konstigheter och hon kan bo med andra hundar” förklarar de anhöriga.

Dessutom älskar Mimmi att lära sig nya tricks (som sitt, tass, snurra och spela död) om hon blir bjuden på lite mat eller godis.

Nu söks en aktiv, glad familj med ”hjärtliga snälla människor som har en stabil och ordnad tillvaro”. Men det viktigaste kravet är att en ny familj har tid för goa Mimmi.
Det enda en ny ägare bör tänka på: katter är de enda som Mimmi inte kan bo med.

Familjen vill gärna finnas som stöd för en ny ägare: ”vi önskar fortsatt kontakt med Mimmis nya familj, support 24/7 är en självklarhet” förklarar Anna.

Familjen kommer vara selektiv och leta så länge det krävs för att hitta den bästa familjen för Mimmi: ”ni ska ha tänkt igenom ert beslut innan ni kontaktar oss” förklarar Anna.
Mimmi är chippad, fullvaccinerad och kommer att checkas av veterinär innan hon omplaceras.
Här kan du läsa mer om Mimmi.

”Fysisk närhet och närvaro är viktigt då Mimmi är en kontaktsökande mysig och kelig hund som älskar att kramas.”

Mimmi beskrivs som en fullständigt bekymmersfri och enkel hund.

”Absolut ingen problemhund, här finns inga konstigheter och hon kan bo med andra hundar.”